NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Freelance bogholder

Vi sørger for regnskab og økonomi, så du i stedet kan koncentrere dig om at drive din virksomhed

Har din virksomhed brug for assistance til bogføring og regnskab? Hos Fjordland er ingen opgave for lille, og du kan således gøre brug af vores freelance bogholdere i præcis det omfang, der passer dig. 

Vi sørger for at der kommer styr på regnskab og økonomi – så kan du i stedet koncentrere dig om at drive din virksomhed. 

Hør mere om muligheden for en freelance bogholder: Kontakt os nu

Arbejder du selv som freelancer / konsulent, eller driver du en mindre virksomhed? Uanset hvad du beskæftiger dig med, så bliver arbejdsdagen hurtigt fyldt op med opgaver, der ligger udenfor din spidskompetence. 

Der er ofte nok at se til, og hjælpen udefra er derfor kærkommen. Det gælder særligt, hvis du er i færd med at starte en ny virksomhed op fra bunden.
Revisor kontor - Lønservice

Vi er tæt på dig

Vælg en freelance bogholder i dit område. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

SKIVE

Dan Brogren Andersen
Revisor, Afdelingsleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9615 3071
E-mail: dba@fjordland.dk
KONTAKT DAN

THISTED

Lene Christensen
Revisor, Teamleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9618 5721
E-mail: lcb@fjordland.dk
KONTAKT LENE
Palle Brun Nielsen Virksomhedsrådgiver Erhvervspartner Fjordland

LEMVIG

Palle Brun Nielsen
Virksomhedsudvikler, Afdelingsleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9663 0576
E-mail: pbn@fjordland.dk
KONTAKT PALLE

Hvad er en freelance bogholder fra Fjordland?

Hos Erhvervspartner Fjordland råder vi over mange dygtige bogholdere, som du kan få glæde af gennem vores freelance-tilbud. Idéen med freelancebogholderen er, at du kun betaler for de ydelser, du har brug for – når du har brug for det. Du kan dermed nøjes med nogle enkelte timer her og der. Det er helt op til dig.

Vores freelance bogholder sætter sig hurtigt ind i dit regnskab, og løser herefter de opgaver, du ønsker. Udover klassisk bogføring kan det f.eks. være hjælp til afstemning, kontering, kreditor- og debitorkartotek mm.

Træt af bogholderi og moms: Vi kan klare det for dig!

Det er umuligt at være ekspert i alt, og som mindre erhvervsdrivende ender regnskabet ofte med at blive prioriteret i sidste øjeblik. Du behøver dog ikke at fortvivle, for det er netop grunden til at Erhvervspartner Fjordland har introduceret freelance bogholder-programmet. Som en service til vores kunder tilbyder vi fleksible løsninger på kundernes vilkår. Bogføring på timebasis.

Med en freelance bogholder fra Erhvervspartner Fjordland kan du overlade bogføringen til vores professionelle medarbejdere. Den fleksible løsning giver dig mulighed for at købe timer efter behov, og du er således ikke bundet til en fast aftale. Smart, praktisk og enkelt.

Mere tid i hverdagen: 
Vi kan styre dit bogholderi

Afdelinger i Skive, Thisted og Lemvig

Vores freelance bogholder er altid tæt på dig: Med afdelinger i Skive, Thisted og Lemvig har du altid kompetent hjælp lige i nærheden. Erhvervspartner Fjordland dækker hele det nordvestlige område, og sørger for at udvælge en kompetent freelance bogholder, der matcher dine ønsker og behov. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

3 gode grunde til at benytte en freelance bogholder

Fleksibilitet
Du kan benytte vores freelance bogholder efter behov, og således vælge muligheden til, når du har mest brug for den. Den fleksible løsning kan benyttes af alle virksomhedstyper.

Nemt
Det er nemt at komme i gang med at bruge vores freelance bogholder. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Professionelt
Vi sørger for at du får hjælp af vores professionelle medarbejdere, som har stor erfaring med bogføring indenfor forskellige erhvervsområder.
KONTAKT OS NU

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
cogphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram