NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Fristen for tilbagebetaling af rentefrie momslån 1. november 2021 er udskudt

Folketinget besluttede den 14. oktober at forlænge fristen for tilbagebetaling af rentefrie momslån. I nedenstående oversigt fremgår det, på hvilke rentefrie lån fristen er flyttet.
Hvis virksomheden ikke indberetter til tiden, bliver lånet opsagt.
Det er vigtigt, at virksomheden indberetter moms, A-skat og lønsumsafgift til tiden, hvis virksomheden har et rentefrit lån. Glemmer virksomheden at indberette og den manglende indberetning når at blive erstattet af en foreløbig fastsættelse, skal det rentefrie lån tilbagetales inden 14 dage.
Her er kravene beskrevet nærmere.
Betalingsordning med SKAT kan løbe i op til 24 måneder.
Folketinget har ligeledes besluttet, at virksomheder, der i perioden 15. marts 2022 til 15. april 2022 har anmodet om en betalingsordning på fordringer på skattekontoen, kan løbe i op til 24 måneder, fremfor de normale 12 måneder.
Nedsættelse af beløbsgrænse på skattekontoen.
Folketinget vedtog i 2020, som følge af covid-19, at virksomhederne skulle have mulighed for at kunne betale moms og skatter rettidigt, selvom betalingsfristen blev udskudt. Beløbsgrænsen blev derfor forhøjet til 100 mia. kr.
Nu har Folketinget vedtaget, at beløbsgrænsen i perioden 1. februar 2022 til 1. maj 2023 nedsættes til 350 mio. kr.

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram