NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Familiejura

Hos Fjordland rådgiver vi dig også om familiemæssige forhold. Har du fx styr på fremtidsfuldmagter eller hvad der sker, hvis du bliver skilt?

FREMTIDSFULDMAGTER

Hvad er en fremtidsfuldmagt? - og har du overvejet at få lavet en i fremtiden? Du kan give fremtidsfuldmagt til en eller flere personer, som du selv udpeger.
LÆS MERE

GENERATIONSSKIFTE

Vi rådgiver og vejleder også omkring generationsskifter. Så går du med tankerne omkring et kommende generationsskifte, så lad os hjælpe dig i mål.
LÆS MERE

SKIFTE AF DØDSBOER

Der kan opstå mange tvivlsspørgsmål ifm. et dødsfald. Som pårørende kan man have brug for hjælp og rådgivning, derfor tilbyder vi et gratis og uforpligtende møde.
LÆS MERE

SKILSMISSE OG BODELING

Det vil altid være hårdt at skulle gennem en skilsmisse. Derfor hjælper juristerne hos Fjordland jer gerne igennem det praktiske i det. Vi har mange års erfaring på dette felt.
LÆS MERE

SÆREJE

Normalt er der i de fleste ægteskaber formuefællesskab. Men man kan også have aftalt særeje ved oprettelse af en ægtepagt. Vi rådgiver gerne ifm. særeje.
LÆS MERE

TESTAMENTE

Skab tryghed med et testamente. Vi rådgiver og vejleder så testamentet udformes efter dine ønsker, og så testamentet skaber tryghed for dig.
LÆS MERE

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram