NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

MASKINTRANSPORT UDEN SØVNLØSE NÆTTER

HVAD HAR VIRKSOMHEDENS AFKASTNINGSGRAD MED KONDITAL AT GØRE?
Martin Gellert Christensen har overladt regnskab og alle administrative opgaver til en virksomhedssekretær fra Erhvervspartner Fjordland. Hun kommer hos ham 2 faste dage i måneden og får styr på det hele sammen med ham.

Jeg har fået frigivet noget tid og kan bruge alle mine kræfter på min virksomhed og de mange spændende opgaver med at fragte specialmaskiner rundt i Danmark.

Jeg kan være en god leder for mine medarbejdere, deltage mere i den daglige drift og samtidig have tid med familien. Og jeg sover godt om natten, for jeg ved, at der er styr på alt det administrative.

LANDSDÆKKENDE TRANSPORT AF SPECIALMASKINER I HASTIG VÆKST

Martin er i løbet af kort tid gået fra kun at være sig selv til nu at have 6 deltidsansatte og 2 fuldtidsansatte i sin virksomhed, Thy Mors Maskintransport. Han har specialiseret sig i transport af primært entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner rundt i hele Danmark.

Jeg startede som en lille hyggevirksomhed med en enkelt bil og aktiviteter koncentreret på Mors og i Thy. Og så gik det ellers stærkt, fortæller Martin. Han har nu 3 biler og aktiviteter i hele Danmark. En af hans biler kører fast til Sjælland hver uge, mens de andre kører rundt i resten af landet. Der er aktivitet både dag og nat for at nå opgaverne i de travle perioder. Og de perioder er der efterhånden mange af, konstaterer Martin.

KØRT BAGUD AF SUCCESEN

Det stod ret hurtigt efter opstarten klart for Martin, at han havde ramt et behov med sin virksomhed. Opgaverne strømmede ind, og det gør de stadig. Martin har derfor rigtig meget brug for at trække sine deltidsansatte ind for at opfylde efterspørgslen efter transport af maskiner rundt i hele landet.

Der ligger hele tiden opgaver og venter, og det er rigtig dejligt, fortæller Martin. Men det var lige ved at vokse mig over hovedet en overgang. Det er vigtigt for mig, at der er styr på det administrative, ellers begynder man at ligge søvnløs om natten. Da det strammede til med at nå det hele, aftalte jeg med Erhvervspartner Fjordland, at de skulle sende en virksomhedssekretær ud til mig én gang om måneden.

Styr på regnskab og løn

Opgaverne er vokset siden da, så nu har jeg besøg af en virksomhedssekretær fra Erhvervspartner Fjordland 2 faste dage om måneden. Vi sidder sammen og får styr på alt det administrative, så jeg ikke behøver at spekulere yderligere på det i min travle hverdag. Sekretæren sørger for betalinger, fakturering og bogføring til tiden. Der er styr på reglerne omkring løn, feriepenge, overenskomster mm. Det er utroligt vigtigt for mig, at jeg udbetaler den rigtige løn til mine medarbejdere, og det sikrer min virksomhedssekretær, siger Martin.

Fingeren på pulsen hele tiden

Martin oplever, at han med en virksomhedssekretær får en topprofessionel service på både regnskab og løndelen. For sekretæren er det ideelt at sidde hos Martin og ordne de administrative opgaver. Det er meget nemmere at sidde over for hinanden end at skulle fange hinanden på telefon og mail som før, hvor Martin afleverede en mappe med bilag hos sekretæren hos Erhvervspartner Fjordland, fortæller hun.

Jeg tar’ ”bøvlet” for Martin, så han kan koncentrere sig om at drive virksomhed samtidig med, at han ved, at der er styr på tingene, slutter hun.

Martin runder af med at konstatere, at han sparer tid og ressourcer, som han i stedet kan bruge på virksomhedens daglige opgaver. Og det er han i grunden rigtig godt tilfreds med.

Læs mere om virksomhedssekretær og lønservice gennem Erhvervspartner Fjordland.
KONTAKT OS HVIS DU OGSÅ VIL FRIGIVE NOGET TID, OG HAVE EN TOPPROFESSIONEL SERVICE PÅ BÅDE REGNSKAB OG LØNDELEN
Kontakt

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram