NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Erhvervspartner Fjordland 

Erhvervspartner Fjordland har udspring i behov og rådgivning til landmænd, men i dag udgøres vores kundegruppe af en stadigt voksende andel af virksomheder og kunder fra alle grene af erhvervslivet. Fjordland er Danmarks største landboforening og en af de største rådgivningsvirksomheder indenfor landbrugssektoren.

De over 210 ansatte er fordelt på afdelinger i Lemvig, Thisted og Skive.

Kvinder kigger på papir - Erhvervspartner Fjordland

Organisationens strategi

I Erhvervspartner Fjordland har vi fokus på at skabe værdi for vores kunder.

Det har været vigtigt for bestyrelsen at sikre en stærk organisation, der også fremadrettet kan skabe værdi for vores kunder.

For at understøtte dette har ledelsen fokus på, at Erhvervspartner Fjordland som organisation til stadighed udvikler sig som den attraktive arbejdsplads, der kan tiltrække, udvikle og fastholde de dygtige medarbejdere, der skal til for at levere rådgivning af højeste kvalitet.


KONKURRENCEDYGTIG RÅDGIVNING ER VORES FOKUS

Vores kunder er vant til et højt serviceniveau og fagligt specialiseret rådgivning. 

Derfor er vi optaget af at fastholde og udvikle konkurrencedygtig rådgivning inden for de traditionelle rådgivningsområder. Men som kunde hos Erhvervspartner Fjordland har du også mulighed for at trække på en række specialister som fx en skatterådgiver der er optaget af at køre principielle skattesager eller en revisor, som er ekspert i at være sparringspartner forud for store strategiske beslutninger omkring fx etablering af virksomhed, udvidelse af virksomhed eller generationsskifte i din virksomhed.  


Særlige kendetegn


Uafhængig og uvildig

Erhvervspartner Fjordland er som rådgivningsvirksomhed uafhængig og uvildig.

Vi er ikke knyttet op på nogen – hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti, og det nyder kunderne godt af, når de vælger Erhvervspartner Fjordland som strategisk partner for deres virksomhed.

Vi VIL gøre en forskel
Vi kombinerer gerne en god portion jysk vedholdenhed med en tilsvarende mængde sund fornuft på vejen mod målet - at skabe værdi for kunderne.
Vi VIL have tingene til at lykkes - og for at få det til at ske, skal vi selv tage fat
En gruppe mmensker peger på et papir

Det er ikke tilfældigt, at vi siger VI

Vi er optaget af, at vi kommer i mål sammen. Ingen kan stå alene.

Fremtiden skabes via samarbejde og fællesskab – med kunderne og naturligvis alle kollegerne i Erhvervspartner Fjordland.

START DIN RÅDGIVNING NU

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram