NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Bogføring og moms

Vi bogfører og laver dit momsregnskab

Som ejer af en virksomhed følger der administrative opgaver med i form af bogføring og momsopgørelser. Det kan både være spændende, men også en belastning. Du kan frigøre dig fra noget af det administrative, og lade Erhvervspartner Fjordland sørge for din bogføring og dit momsregnskab. Det er vigtigt for os, at opgaveløsningen er tilpasset præcis de behov, du har. Derfor skræddersyr vi altid vores løsninger til dine behov, og så det passer ind i netop din virksomhed.

Når vi laver din bogføring og momsopgørelse, sker det i det bogføringssystem du ønsker.

Eksempler på arbejdsgange kan være:

Kvinde der ser på papir

SENIOR DEVELOPER

FYSISK SAMLE DINE BILAG OG KONTOUDTOG OG AFLEVERE DEM TIL OS, HVOREFTER VI BOGFØRER I BOGFØRINGSSYSTEMET PÅ KONTORET

UX DESIGNER

ANVENDE FX SUMMAX TIL BILAGSHÅNDTERING, HVOREFTER VI BOGFØRER UD FRA ARKIVEREDE BILAG. HER KAN DU ALTID TILGÅ DINE BILAG

PROJECT MANAGER

AT DER KOMMER EN VIRKSOMHEDSSEKSRETÆR UD TIL DIG, FÅR STYR PÅ PAPIRBUNKEN OG BOGFØRING. DU HAR HER FORDELEN AF ALTID AT HAVE DINE BILAG HJEMME

SMM GURU

SELV AT HOLDE STYR PÅ BILAGENE OG BOGFØRE I DET BOGFØRINGSSYSTEM DU ANVENDER. DU KAN SELVFØLGELIG ALTID FÅ HJÆLP TIL AFKLARING AF SPØRGSMÅL HERTIL.
Lommeregner - Bogføring
Vi har erfaring med disse bogføringssystemer:

Ø90 - C5 - E-conomic - Navision - Dinero - Uniconta - Excel - 

Webregnskab - m.m.

Uanset hvordan du ønsker det, kan der altid ske justeringer og ændringer undervejs, på den måde har du hele tiden den løsning, der passer bedst for dig.

Du har som momsregistreret virksomhed pligt til indberette moms, dette enten hvert halve år, hvert kvartal eller hver måned alt efter omsætningens størrelse.

Ud fra bogføringen hjælper vi med dit momsregnskab og indberetning af tallene til SKAT.

Erhvervspartner Fjordland står klar til at hjælpe - sammen finder vi den bedste løsning for netop dig og din virksomhed.

LENE SØNDERGAARD

Revisorassistent
Mail: lks@fjordland.dk
Tlf: 9618 5756


ALTID FULD TILFREDSHED

"Jeg har brugt Erhvervspartner Fjordland både privat og erhvervsmæssigt i flere år, og jeg er fuldt ud tilfreds med deres arbejde og ikke mindst deres rådgivning"

KONTAKT ERHVERVSPARTNER FJORDLAND
Erhvervspartner

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
homepaperclipfile-emptyphone-handsetlaptop linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram