NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Socialøkonomi

Hjælp til livets faser

Tænk på dig selv og det sted i livet, hvor du er nu. Måske kan du ikke forestille dig, at du kunne få brug for hjælp til det økonomiske i at finde gode løsninger for dig selv. Vi tænker dog alligevel, at du nok på et tidspunkt i dit liv kan få brug for vores rådgivning i forhold til fx barselsregler, ophør som aktiv på arbejdsmarkedet, sygdom eller diverse andre hændelser.

Derfor har vi nedenfor delt livet op i tre faser, som vi møder dem, når vi hjælper vores mange kunder med socialøkonomisk rådgivning. I hver fase kan du læse om noget af det, som vi typisk hjælper vores kunder med at få styr på. 
Vi kommer også med eksempler på cases som et billede på noget af det, vi kan hjælpe dig med, så du er bedst muligt stillet økonomisk.

Kig på figuren herunder og læs om det emne inden for socialøkonomisk rådgivning, som kan være aktuelt for dig lige nu.

ETABLERINGSFASEN

I denne fase har du formentligt stort fokus på privatlivet. Du er sikkert i gang med at etablere dig med bolig, familie osv. og det kan være at du har brug for informationer i forhold til dine muligheder som forældre til et eller flere børn.

Ofte dykker vi ned i nedenstående emner inden for socialøkonomi sammen med vores kunder.
Vi skal have barn:
Par holder et par børnesko - Etableringsfasen - socialøkonomisk rådgivning

AKTIV PÅ ARBEJDSMARKEDET

Her kan du være ny på arbejdsmarkedet eller du har måske nogle år på bagen, så du kunne kaldes rutineret i arbejdssammenhænge.

Herunder har vi listet nogle af de emner inden for socialøkonomi, som vi har erfaring med at der optager andre erhvervsaktive. Du kan også se videre på næste fase – seniorlivet. Det kunne være, at du med fordel kan tænke på nogle af de listede punkter allerede.
Aktiv i erhvervslivet:

SENIORLIVET

I denne fase er du klar til at tænke på at forberede, eller måske endda inden for overskuelig fremtid, tage hul på livet som senior, hvad enten det er på efterløn eller pension.

Derfor er der en nogle forhold, du skal have styr på, fordi de kan få betydning for dig og din livskvalitet i seniorlivet. 

Det er mere end fornuftigt at tænke nogle af nedenstående socialøkonomiske forhold ind i god tid.
Det gode seniorliv:
Ældre par på sti - Seniorlivet
KONTAKT OS

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
heartgraduation-hatphone-handsethourglass linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram