NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Revisor Lemvig

Erhvervspartner Fjordland Lemvig er dit revisionshus

En stærk sparringspartner: Vælg Erhvervspartner Fjordland Lemvig som dit revisionsfirma.

Vi leverer regnskabstjenester til en lang række virksomheder, og vores kvalificerede revisorer kan bl.a hjælpe med årsrapporter, regnskab, skat, bogføring, moms og mm. Du får desuden en rådgiver, der kender Lemvig-området og erhvervslivet gennem vores lokale forbindelser.

Bogføring med mere

Hos Erhvervspartner Fjordland får du rådgivning i øjenhøjde. Vores målsætning er at være et nærværende revisionshus, som har øje for dig og din virksomhed. 

Erhvervspartner Fjordland handler handler altså om mere end bare bogføring. Fra vores kontor i Lemvig sørger vi for komplet erhvervsrådgivning, hvor vi både kan hjælpe med at vurdere virksomhedens økonomiske situation og det potentielle vækstpotentiale.

Foruden kompetente revisorer kan du også få glæde af vores eksperter, som bl.a. kan hjælpe dig med skatterådgivning og selskabsrådgivning. Har du brug for at få udformet en kontrakt eller lignende, kan du også benytte vores jurister. Husets mange forskellige kompetencer er med til at gøre Fjordland til en attraktiv erhvervspartner. 

Har du brug for at få løst mindre opgaver indenfor regnskab og økonomi, kan du også benytte vores Freelance Bogholder
Kontor - Fjordland - Skatterådgivning
Hos Fjordland hjælper vi med: 
Budget
Årsregnskab
Lønservice
Bogføring og moms
Skatterådgivning
Juridisk assistance
Selskabsrådgivning
Palle Brun Nielsen Virksomhedsrådgiver Erhvervspartner Fjordland
Skal Fjordland været dit revisionshus? 
- tag fat i Palle og hør om dine muligheder

Palle Brun Nielsen

Virksomhedsudvikler, afdelingsleder
Direkte: 96 63 05 76
E-mail: pbn@fjordland.dk

Fjordland: Lokal rådgivning indenfor revision og økonomi

Du kan få hjælp af vores revisorer til alt fra etablering af virksomhed, strategi og finansiering til skatterådgivning og jura. Kort sagt: Erhvervspartner Fjordland yder professionel rådgivning for etablerede og nystartede virksomheder i Lemvig.
Skatterådgivning

Lokal revisor i Lemvig

Få glæde af en lokal revisor: Erhvervspartner Fjordland har en stærk forankring i Lemvig, og her sidder vores professionelle team af dygtige revisorer altid klar til at hjælpe dig. Vores kendskab til lokalområdet samt indblik i lokale foreninger og netværk gør Fjordland til den indlysende valg, når du skal vælge revisor i Lemvig. 

Vi ser Lemvig som en attraktiv erhvervsby, og vi arbejder løbende på at skabe og vedligeholde stærke bånd til byens virksomheder – store som små. Vi ser derfor også frem til at lære din virksomhed at kende.

Den personlige relation

Hos Erhvervspartner Fjordland vil vi meget gerne kende dig og din virksomhed. Vores målsætning er at skabe et tæt bånd mellem kunde og rådgiver, for den personlige relation er vigtig, når det handler om store økonomiske spørgsmål. Derfor sørger vi for at du får en fast revisor som kontaktperson, så du altid ved, hvem du skal snakke med. På denne måde får vores medarbejdere et indgående kendskab til din virksomhed og driften af den.

Erhvervspartner Fjordland Lemvig

Erhvervspartner Fjordland samler på engagerede kunder fra alle grene af erhvervslivet. Med vores lokale engagement følger vi udviklingen i det lokale erhvervsliv tæt, og vi glæder os altid over lokal succes. 

Med hjælp fra vores dygtige revisorer er du garanteret god, sikker og professionel erhvervsrådgivning. Hos Fjordland tilbyder vi alle de kompetencer, som din virksomhed har brug for...

Mere end landbrug
Selvom Fjordland er Danmarks største landboforening, og dermed blandt de største rådgivningsvirksomheder indenfor landbrugssektoren, så beskæftiger vi os ikke kun med landbrug.  

Hos Erhvervspartner Fjordland sørger vi for kompetent rådgivning indenfor alle brancher. Uanset hvilken virksomhed, du driver, hjælper vi dig med at indfri dit fulde potentiale. Med et lokalt udgangspunkt garanterer vi erhvervsrådgivning i verdensklasse. Vi glæder os til at samarbejde med dig.

3 gode grunde til at vælge en revisor i Lemvig


En fast kontaktperson
Jo bedre vi kender din virksomhed, desto bedre rådgivning kan vi give. Som kunde hos Erhvervspartner Fjordland Lemvig får du en fast revisor som din kontaktperson. Revisoren kommer på denne måde tæt på dig og din virksomhed, hvilket skaber grobunden for et godt samarbejde.

Flere faggrupper samlet under ét tag
Udover de klassiske opgaver indenfor revision, kan Erhvervspartner Fjordland Lemvig også hjælpe med mange andre udfordringer. Vi råder således også over ekspertise indenfor bl.a. skatterådgivning, selskabsrådgivning og jura. Det betyder, at du kan få al den nødvendige rådgivning ét sted. 

Kendskab til lokalområdet
Skal din virksomhed vækste lokalt? Vores indgående kendskab til lokalområdet gør Erhvervspartner Fjordland Lemvig til den ideelle sparringspartner for dig, der har rbug for et lokalt netværk. Ved at have en finger på pulsen og viden om lokale initiativer, giver vi dig den optimale sparring og rådgivning.

Ønsker du en uforpligtende samtale, så kontakt os i dag!

Palle Brun Nielsen Virksomhedsrådgiver Erhvervspartner Fjordland

Palle Brun Nielsen

Virksomhedsudvikler, afdelingsleder
Direkte: 96 63 05 76
E-mail: pbn@fjordland.dk
KONTAKT PALLE

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram