NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Revisor Skive

Erhvervspartner Fjordland Skive er dit revisionsfirma

Ved at vælge Erhvervspartner Fjordland som dit revisionsbureau, får du en stærk sparringspartner i ryggen. 

Vores kompetente revisorer kan bl.a. hjælpe med årsrapporter, regnskab, skat, bogføring, moms og meget mere. Gennem vores lokale forankring er du garanteret en rådgiver, som kender lokalområdet og erhvervslivet i Skive.

Mere end bare bogføring

Vi stræber efter at være et nærværende revisionsfirma, hvor vi både hjælper med at vurdere virksomhedens økonomiske situation og det potentielle vækstpotentiale. 

Erhvervspartner Fjordland handler således om mere end bare bogføring. Fra vores kontor i Skive sørger vi for komplet erhvervsrådgivning, der hjælper din virksomhed med at nå nye mål.

Udover vores revisorer råder vi også over en lang række eksperter, som sidder klar til at hjælpe dig. Her finder du f.eks. specialviden indenfor skatterådgivning og selskabsrådgivning, ligesom vi kan udøve juridisk assistance, hvis du skal have udformet en kontrakt eller lignende. Du kan også benytte dig at vores Freelance Bogholder - en service du kan tilvælge efter behov.
Kontor - Fjordland - Skatterådgivning
Hos Fjordland hjælper vi med: 
Budget
Årsregnskab
Lønservice
Bogføring og moms
Skatterådgivning
Juridisk assistance
Selskabsrådgivning
Skal Fjordland været dit revisionshus? 
- tag fat i Dan og hør om dine muligheder

Dan Brogren Andersen

Revisor, Afdelingsleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9615 3071
E-mail: dba@fjordland.dk

Har du brug for rådgivning indenfor revision og økonomi?

Vores revisorer hjælper med alt fra etablering af virksomhed, strategi og finansiering til skatterådgivning og socialjura. Kort sagt: Komplet erhvervsrådgivning, for både etablerede og nystartede virksomheder.
Skatterådgivning

Lokal revisor i Skive

Hos Erhvervspartner Fjordland i Skive har vi et professionelt team af dygtige revisorer, som sidder klar til at hjælpe dig. Der er mange fordele ved at vælge en lokal revisor, som kender lokalområdet og har indblik i det lokale erhvervsliv. 

Skive er en attraktiv erhvervsby, og hos Fjordland arbejder vi på at skabe og vedligeholde de stærke bånd til byens virksomheder – store som små.

En personlig relation

I Skive arbejder vi på at skabe et tæt bånd mellem kunde og rådgiver. Den personlige relation er vigtig, når vi skal rådgive om store økonomiske spørgsmål. Konkret bestræber vi os på, at du får en fast revisor som kontaktperson. Dermed kan vores medarbejder få et indgående kendskab til din virksomhed og driften af den. Herudover kan du naturligvis også få glæde af de mange øvrige funktioner, som er samlet under ét tag hos Fjordland.

Erhvervspartner Fjordland Skive

Erhvervspartner Fjordland rådgiver kundegrupper indenfor alle grene af erhvervslivet. Vi har fingeren på pulsen når det gælder det lokale erhvervsliv, og vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe med alle former for erhvervsrådgivning. 

Du får altså adgang til alle de kompetencer, som din virksomhed har brug for...

Mere end landbrug
Fjordland er Danmarks største landboforening og en af de største rådgivningsvirksomheder indenfor landbrugssektoren, men vi er meget mere end det. 

En stor del af vores kunder findes således indenfor andre brancher end landbruget, og vi vil også meget gerne hjælpe din virksomhed videre. Har du brug for en lokal revisor eller generel erhvervsrådgivning med lokalt perspektiv, så tøv ikke med at kontakte os.

3 gode grunde til at vælge en revisor i Skive


En fast kontaktperson
Hos Erhvervspartner Fjordland Skive bliver du tilknyttet en fast revisor, som kommer til at følger dig og din virksomhed tæt. Jo bedre vi kender din virksomhed desto bedre rådgivning kan vi give.

Tilgængelighed
Vi sidder klar til at hjælpe, når du har brug for det. Med 20-25 dedikerede medarbejdere sørger vi for kompetent assistance indenfor en lang række fagområder. Du behøver således kun at henvende sig ét sted, så sørger vi for resten.

Kendskab til lokalområdet
Hos Erhvervspartner Fjordland Skive kender vi lokalområdet, og de forskellige tilbud der findes til erhvervslivet. Ved at have en fælles lokal referenceramme kan vi være med til at sikre den optimale sparring og rådgivning, så du kan nå ud til dine kunder. Netværk har værdi, og i Skive sørger vi for at støtte de lokale initiativer.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Dan Brogren Andersen

Revisor, Afdelingsleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9615 3071
E-mail: dba@fjordland.dk
KONTAKT DAN

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram