NyhederArrangementerKundecasesOm osMedarbejdereKontakt

Revisor Thisted

Erhvervspartner Fjordland Thisted er dit revisionsfirma

Få en stærk sparringspartner ved din side: Erhvervspartner Fjordland vil være dit foretrukne revisionsbureau i Thisted. 

På vores kontor i Thisted har vi et stort hold kompetente revisorer, der kan hjælpe med alt fra årsrapporter og regnskaber til skat, bogføring, moms og meget mere. Ved at vælge en lokal revisor får du rådgivning i øjenhøjde når det passer dig.

Bogføring og meget mere

Hos Erhvervspartner Fjordland er vi eksperter i revision og erhvervsrådgivning. Vi har samlet en lang række kompetencer under ét tag, og vi kan derfor hjælpe vores kunder med mange forskellige opgaver.

Foruden vores dygtige revisorer kan du f.eks. få hjælp af vores eksperter indenfor skatterådgivning, selskabsrådgivning og jura, ligesom du kan benytte vores Freelance Bogholder. Dermed er Erhvervspartner Fjordland mere end bare klassisk bogføring. 

Vi sørger for komplet erhvervsrådgivning, der kommer hele vejen rundt om din virksomhed. Du er således i trygge hænder, når vi hjælper din virksomhed med at nå nye mål. 
Kontor - Fjordland - Skatterådgivning
Hos Fjordland hjælper vi med: 
Budget
Årsregnskab
Lønservice
Bogføring og moms
Skatterådgivning
Juridisk assistance
Selskabsrådgivning
Skal Fjordland været dit revisionshus? 
- tag fat i Lene og hør om dine muligheder

Lene Christensen

Revisor, Teamleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9618 5721
E-mail: lcb@fjordland.dk

Revision og økonomi: Rådgivning der passer til dig og din virksomhed

Etablering af virksomhed, finansiering, skatterådgivning, strategi og jura. Der er nok at forholde sig til som virksomhedsejer, men hos Erhvervspartner Fjordland i Thisted sørger vi for den komplette rådgivning, for både etablerede og nye virksomheder.
Skatterådgivning

Vælg en lokal revisor i Thisted

Som kunde hos Erhvervspartner Fjordland i Thisted får du glæde af vores professionelle team af dygtige revisorer, som sidder klar til at hjælpe dig. Ved at vælge en lokal revisor, får du rådgivning i øjenhøjde og glæde af en rådgiver med indblik i det lokale erhvervsliv. 

Vi oplever Thisted som en spændende og attraktiv erhvervsby, og derfor deltager vi aktivt i forskellige projekter, der tilgodeser initiativer i byen. Vi arbejder på at vedligeholde de stærke bånd til byens virksomheder, og vi vil også meget gerne lære din virksomhed at kende.

Vi prioriterer den personlige relation

Et tæt bånd mellem kunde og revisor: Når det gælder økonomiske spørgsmål, er den personlige relation vigtig. Derfor sørger vi for, at du får en fast revisor som dine primære kontaktperson. På den måde sikrer vi at du får den bedste rådgivning, men du kan naturligvis også få glæde af de mange øvrige funktioner, som vi tilbyder hos Fjordland.

Erhvervspartner Fjordland Thisted

Erhvervspartner Fjordland Thisted er revision og erhvervsrådgivning for alle grene af erhvervslivet. Vi er en aktiv spiller i det lokale erhvervsliv, og har fingeren på pulsen i forhold til lokale netværk og foreninger. 

Vores lokale afsæt krydret med vores dygtige medarbejder sikrer kompetent rådgivning i øjenhøjde...

Fjordland er mere end landbrug
Selvom Fjordland er Danmarks største landboforening, og dagligt rådgiver tusindvis af landmænd, så er Erhvervspartner Fjordland Thisted et revisionshus for alle erhvervsgrupper. 

Vores kunder kommer fra mange andre brancher end landbruget, og uanset hvilken branche du beskæftiger dig med, vil vi også gerne yde professionel rådgivning til din virksomhed. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du søger en revisor med lokalt perspektiv.

3 gode grunde til at vælge en revisor i Thisted


Du får en fast kontaktperson
Det gode samarbejde starter med den personlige rådgivning, og hos Erhvervspartner Fjordland Thisted sørger vi for, at du får en fast revisor som din kontaktperson. på denne måde får vi mulighed for at komme helt tæt på dig og din virksomhed tæt, og dermed rådgive dig optimalt.

Et hold af eksperter
Hos Erhvervspartner Fjordland har vi et fremragende hold revisorer, der sidder klar til at hjælpe dig, men vi har også eksperter indenfor bl.a. skatterådgivning, selskabsrådgivning og jura. Du kan altså få al den erhvervsrådgivning, du har brug for, samlet ét sted. 

Lokal forankring
Vi støtter lokale initiativer i Thisted, og har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv. Derfor ved vi også hvordan vi yder den mest optimale rådgivning til dig og din virksomhed. Den lokale forankring sikrer en fælles, lokal referenceramme som hjælper til den bedste sparring og rådgivning.  

Interesseret i en uforpligtende samtale? Kontakt os i dag!

Lene Christensen

Revisor, Teamleder Erhvervspartner Fjordland
Direkte: 9618 5721
E-mail: lbc@fjordland.dk
KONTAKT LENE

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram